Echipa noastra

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara, plina de imaginatie si ne aflam mereu in cautare de idei noi pentru a le putea oferi clientilor nostri produse conform dorintelor acestora.

Ideea tricourilor personalizate a luat nastere in urma cu 4 ani, din dorinta de a va oferi posibilitatea de a va achizitiona tricouri pe care sa va puneti propria amprenta, astfel incat sa aveti un tricou unic. Tricourile personalizate nu sunt neaparat acele tricouri pe care anumite companii le creaza pentru a isi promova brandul, ci sunt tricourile create conform cerintelor voastre.

Nu realizam tricouri in serie, deci probabilitatea ca prietenii, vecinii, colegii vostri sa aiba acelasi tricou ca si voi, este foarte mica si asta este exact ceea ce am urmarit de-a lungul timpului.

Plecand de la ideea tricourilor personalizate, in prezent am extins gama de produse, de la o categorie (tricouri personalizate), la 6 categorii si 16 subcategorii: cadouri personalizate (cani, sepci, perne), body-uri personalizate pentru bebelusi, stickere decorative pentru pereti (wall art) si nu ne vom opri aici.

Comparativ cu alte magazine concurente, noi am ales sa avem un adaos mai mic la produse, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de preturi corecte si sa revina ori de cate ori au nevoie de produsele create si comercializate de catre noi.

Nu lucram cu produse de calitate inferioara sau produse pe care noi nu le-am folosi si asta ne-a adus pana in prezent feedback-uri pozitive, recomandari si multe multumiri din partea clientilor nostri. Cum este normal, am primit si feedback-uri negative de care am tinut si vom tine intotdeauna cont.

Toate produsele sunt realizate la comanda, conform dorintelor voastre, fie ca este vorba despre modele pe care le avem in oferta, fie despre modele create de catre voi.

In ceea ce ne priveste, promitem sa ne facem treaba exemplar si sa va oferim intotdeauna produsele cu cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru laude, sugestii, reclamatii va asteptam mailurile la adresa: contact@arenamagazin.ro si va promitem sa va raspundem in maxim 24 de ore de la primirea mailului.

Echipa ArenaMagazin.Ro