Returnare produse

Conform legislatiei romane in vigoare; Consumatorul poate returna produsele achizitionate, in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Clientul este responsabil pentru "diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor".

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi si in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia adica mai exact cadourile personalizate sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate (cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului).

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

- Tricouri personalizate cu nume sau alte date personale;

- Cani personalizate cu poza trimisa de client;

- Si alte produse raspandite in categorii care prin natura lor pot fi personalizate cu date personale.

Toate produsele se vor personaliza la cererea clientilor si se vor achita online cu cardul sau prin tranfer bancar, inainte ca acestea sa fie date in lucru.

Returnarea produselor eligibile pentru acest proces se va face pe cheltuiala cumparatorului si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facuta si expedierea. Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de Arena Concept SRL in termen de 14 zile calendaristice de la solicitare. Suma restuita in urma returului exclude taxa de transport initial achitata.

Garantia Produselor: Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail vanzari@arenamagazin.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului la sectiunea Contact. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca la primirea coletului veti constata ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail: vanzari@arenamagazin.ro sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

Modalitatea de returnare a produselor

Pentru returnarea unui produs sau a mai multor produse este nevoie sa ne informati in acest sens prin intermediul urmatoarelor variante: email-ului, (vanzari@arenamagazin.ro) sau telefonic (0768437849)